16:19

idag har jag ätit 2 krämbullar,. endast för att imorgon ska jag köpa naturdiet och börja mitt vanliga liv igen.
Jag är alltid trött på dagarna och har kommit på att jag inte rör mig längre, allt pga vädret.
och för att jag äter? Har ni hört nå sjukare? när jag drack naturdieten hela tiden förut var jag allitd pigg och nu är jag alltid trött, så imorgon ska jag börja gå igen och dricka det för att se hur mycket jag går ner! 65 kg är målet som sagt .-)

Kommentarer
Postat av: Patricia

Jag gick ner 17 kg på ungefär 5 månader och det är helt sjukt hur mycket stryk kroppen tar av det fast man inte vet om det. Jag tycker att du ska sluta nu, om du kan! Kan du inte tycker jag att du ska prata med någon och få hjälp, för du vet inte hur hemskt det är att sitta och läsa om någon som är på väg ner i samma helvete som en själv. ÄT! Skit i naturdieten, ät hälsosam mat och gå på dina promenader så kommer du gå ner ändå OM kroppen vill det. Allvarligt, du kastar bort ditt liv! Hitta något annat som gör dig lycklig, INTE siffrorna på vågen. Ju snabbare man slutar desto lättare är det! Gör inte som jag gjorde, för det har helt klart förstört mitt liv. Flytta till sundsvall, ha roligt, var dig själv och uppskatta allt du har. Och viktigast - tyck om dig själv, för du är fin precis som du är! Du blir inte lyckligare, bättre och finare för att du går ner mer, du är fin och bra NU. Kasta inte bort livet på att banta!

2009-07-23 @ 16:56:53
URL: http://patriciawarn.blogg.se/
Postat av: Patricia

Precis, det är lätt att säga! Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle bli sjuk, aldrig jag. Andra blir sjuk, men INTE jag. Du kommer inte bli nöjd bara för att du når målvikten. Min målvikt var först 65, sen 60 och allra sista skulle vara 55. Vid 51 var jag inte heller nöjd och lyckligvis hann jag aldrig sätta upp 50, eller 45. Det sitter i huvudet, inte på kroppen. Gör inte som jag gjorde.. Ät mat, ha kul och LEV istället! Det ska jag OCH DU, för det är vi värda :)

2009-07-23 @ 17:22:59
URL: http://patriciawarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback